Το να έχεις θετική στάση, είναι σημείο κλειδί στο να πετύχεις τους στόχους σου για αδυνάτισμα. Η δίαιτα είναι δύσκολη αν και χρειάζεται αφοσίωση και πειθαρχεία. Είναι πολύ εύκολο να χάσεις το κίνητρο μετά από λίγες μόνο εβδομάδες, καθώς δε θα βλέπεις τα αποτελέσματα που περίμενες, και τότε είναι που οι αρνητικές σκέψεις και η αμφιβολία κάνουν την εμφάνισή τους.

Είναι πολύ εύκολο να χάσεις τη συγκέντρωσή σου και να ξεχάσεις τι σε κάνει ιδιαίτερο. Θα πρέπει να το υπενθυμίζεις στον εαυτό σου καθημερινά, να ερωτευτείς τον εαυτό σου!

Κρατώντας θετική στάση επίσης, θα πετύχεις όλους τους στόχους σου και θα έχεις το σώμα που σου αξίζει.

Ένα κρίσιμο στοιχείο για επιτυχές αδυνάτισμα: Αναγνώρισε όλες τις αρνητικές στάσεις και τις ψυχολογικές διακυμάνσεις. Θα πρέπει να τα αντιμετωπίσεις πριν προχωρήσεις με το αδυνάτισμα. Άφησε τις αρνητικές σκέψεις να φύγουν, και αντικατάστησε τις με θετικές σκέψεις και συγκεντρώσου σε αυτό που πραγματικά θέλεις.

Πάρε τον έλεγχο και κάνε καλύτερες επιλογές

Το μυαλό είναι ένα πολύ ισχυρό εργαλείο στην επιρροή της συμπεριφοράς, το εάν θα επιμείνουμε σε μία προσπάθεια ή θα την εγκαταλείψουμε, όλα προκύπτουν από το μυαλό. Επιτρέποντας στην αρνητικότητα να τρυπώσει, περιορίζουμε τους εαυτούς μας και δε θα ξέρουμε ποτέ τι μπορούμε να κάνουμε.

Παραμένοντας θετικοί, μπορούμε να φτάσουμε τις πλήρεις δυνατότητές μας, κάτι ιδιαιτέρως σημαντικό όταν κάνουμε δίαιτα για αδυνάτισμα. Η θετικότητα θα μας δώσει ώθηση για να πετύχουμε τους στόχους μας για αδυνάτισμα, υπερνικώντας τους περιορισμούς που θέτουμε στους εαυτούς μας.

Μερικές έρευνες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το σώμα μας διατηρεί το βάρος με το οποίο το μυαλό μας ικανοποιείται. Έτσι, στη θεωρία, βλέποντας τον εαυτό σου ως υπέρβαρο, το σώμα σου θα βρει τρόπο να συσσωρεύσει βάρος.

Αυτά τα κιλά μπορεί να είναι πιο δύσκολο να χαθούν εάν δεν απομακρύνεις τις αρνητικές σκέψεις από το μυαλό σου και δεν τις αντικαταστήσεις με θετικές. Εάν το μυαλό το συλλάβει, το σώμα πρέπει να βρει τρόπο να το πετύχει.

Προσπαθώντας να φανταστείς τον εαυτό σου όταν θα έχεις πετύχει το στόχο σου στο αδυνάτισμα, ή στην παραλία στο νέο σου μαγιό, θα σου δώσει ώθηση. Η εικόνα των ανταμοιβών του αδυνατίσματος θα θέσει σε κίνηση μία πληθώρα καλών αισθημάτων και δε θα απογοητευτείς.

Εν τέλει, το αδυνάτισμα είναι υγεία, να αισθάνεσαι και να φαίνεσαι όμορφα. Θα πρέπει να αγαπάς το σώμα σου, ακόμη και εάν δεν είσαι στο επιθυμητό βάρος ή νούμερο σε ρούχα. Όλα τα σώματα είναι όμορφα. Σε όλους αξίζει να νιώθουν τέλεια και ο καλύτερος τρόπος για να το πετύχεις αυτό είναι η ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ!

Κατηγορίες: Αδυνάτισμα

0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar