Δεν ξέρω για εσένα, αλλά εγώ πάντα θεωρούσα το αδυνάτισμα ως κάτι πολύ δύσκολο. Πιθανότατα γιατί δεν το είχα κάνει ποτέ στο παρελθόν, και φανταζόμουν ώρες ατελείωτες στο γυμναστήριο. Εργαζόμουν 80 ώρες την εβδομάδα, επομένως δεν είχα χρόνο για αδυνάτισμα, ή μάλλον έτσι νόμιζα.

Το Μυστικό Μου

Πίστευα ότι δεν είχα χρόνο για να χάσω κιλά, αλλά τελικά ο γιατρός μου μου είπε ότι έπρεπε να αδυνατίσω, αλλιώς θα αντιμετώπιζα σοβαρά προβλήματα υγείας. Στην αρχή δεν τον πίστεψα, τελικά όμως αποφάσισα ότι είχε έρθει ο καιρός να αδυνατίσω.

Το Eco Slim Ήταν Η Πρώτη Και Καλύτερη Επιλογή Μου Σε Συμπλήρωμα

Είχα τύχη βουνό. Η αλήθεια είναι ότι έχω δοκιμάσει πολλά χάπια αδυνατίσματος και πολλά συμπληρώματα απώλειας βάρους γενικότερα. Σίγουρα βρήκα κάποια που είχαν πολύ καλά αποτελέσματα και μερικά τα χρησιμοποιώ ακόμα και σήμερα.

Έχω ένα ιδιαίτερο δέσιμο όμως με το Eco Slim. Είναι το αγαπημένο μου συμπλήρωμα και κατά καιρούς το χρησιμοποιώ για να διατηρώ το βάρος μου σταθερό.

Τι έκανα μετά; Ωραία ερώτηση!

Το πρώτο που έκανα ήταν να βρω πόσες θερμίδες μπορούσα να φάω την ημέρα. Αυτό το έκανα με το γιατρό μου. Μετά πήγα στο σπίτι μου, και πέταξα όλα τα ανθυγιεινά τρόφιμα που είχα εκεί. Πρέπει να ήταν σχεδόν €200 φαγητού! Κράτησα μόνο τροφές με συστατικά που μπορούσα εύκολα να διαβάσω. Είχα διαβάσει, ότι εάν η γιαγιά μου δεν θα μπορούσε να αναγνωρίσει τα συστατικά κάποιου φαγητού, να μην το καταναλώνω.

Μετά ξεκαθάρισα το πως θα έτρωγα στη δουλειά

Καθώς δούλευα τόσο πολύ, έτρωγα πολύ fast food και σε εστιατόρια. Νόμιζα ότι δεν είχα χρόνο να μαγειρεύω, οπότε ξεκίνησα να φτιάχνω σάντουιτς για να παίρνω μαζί μου στη δουλειά. Ένα σάντουιτς με ζαμπόν και τυρί, είχε τις μισές θερμίδες από τα μπέργκερ που έτρωγα, οπότε βοήθησε αρκετά. Λατρεύω τις μπανάνες και τα αμύγδαλα, οπότε έπαιρνα μαζί μου μπανάνες και αμύγδαλα για σνακ.

Μετά συνειδητοποίησα ότι θα πρέπει να κάνω λίγη γυμναστική

Ήξερα ότι θα πρέπει να το κάνω, οπότε αποφάσισα να βρω ασκήσεις οι οποίες θα μου αρέσουν. Υπάρχουν εκατοντάδες προγράμματα εξάλλου! Κατέληξα να ασχοληθώ με τη Zumba.

Για να το κάνω αυτό, έπρεπε να σιγουρευτώ ότι δεν δούλευα εκείνες τις ημέρες.

Ήταν μία δύσκολη απόφαση, αλλά ήξερα ότι πρέπει να το κάνω για την υγεία μου. Στην πραγματικότητα, όσο περνούσε ο καιρός ξεκίνησα να νιώθω όλο και καλύτερα, με συνέπεια να εργάζομαι πιο αποδοτικά, και τώρα εργάζομαι μόνο 40-50 ώρες την εβδομάδα κάνοντας την ίδια δουλειά.

Χρησιμοποίησα συμπληρώματα για να επιταχύνω τα αποτελέσματα μου

Ηξερα πολύ καλά ότι αν δεν προσπαθούσα μόνη μου να αλλάξω τη ζωή μου, οι λιποδιαλύτες δεν θα μπορούσαν να κάνουν κάτι. Αφού όμως το είχα πάρει σοβαρά και είχα ξεκινήσει με πείσμα να κινούμαι προς τον στόχο μου, αποφάσισα να χρησιμοποιήσω τον καλύτερο λιποδιαλύτη (κατά τη γνώμη μου) στην αγορά!

Βεβαιώθηκα επίσης ότι θα κοιμάμαι όσο περισσότερο μπορούσα

Είναι δύσκολο όταν εργάζεσαι 14-15 ώρες την ημέρα, αλλά σταμάτησα να χάνω χρόνο μπροστά στην τηλεόραση, και πήγαινα στο κρεβάτι όσο το δυνατόν νωρίτερα. Αυτό φάνηκε να βοηθάει, και άκουσα ότι σύμφωνα με έρευνες, οι άνθρωποι οι οποίοι δεν κοιμούνται αρκετά έχουν περισσότερες πιθανότητες να γίνουν υπέρβαροι. Έκανα σίγουρο ότι αυτό δε θα συνέβαινε πλέον σε εμένα.

Έχασα τελικά γύρω στα 30 κιλά σε ένα χρόνο, και είμαι ενθουσιασμένη!

Tο να είσαι σε φόρμα είναι απαραίτητο σε οποιοδήποτε αποτελεσματικό πρόγραμμα αδυνατίσματος. Αλλά για να φτάσεις εκεί χρειάζεται χρόνος, προσπάθεια και πόνος! Ωστόσο, με τη σωστή προσέγγιση, μπορείς να κάνεις θαύματα. Δεν είναι δύσκολο και δεν χρειάζεται να καταφύγεις σε βοηθήματα.

Κατηγορίες: Αδυνάτισμα

0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar