Τα δόντια που είναι αποχρωματισμένα, λεκιασμένα ή σκοτεινά μπορούν να προκληθούν από πολλούς διαφορετικούς λόγους. Ορισμένα αντιβιοτικά που λαμβάνονται όταν είστε νέοι μπορεί να προκαλέσουν χρώση.

Γιατί Αποχρωματίζονται Τα Δόντια

Τα ριζικά κανάλια ή τα ασημένια γεμίσματα μπορεί να αποχρωματιστούν τα δόντια. Ακόμα και το φθόριο μπορεί να σκουρύνει τα δόντια. Τα δόντια που έχουν υποστεί βλάβη σε ένα ατύχημα μπορούν επίσης να αποχρωματιστούν. Τα δόντια γίνονται πιο σκούρα καθώς γερνάτε. Οι παλιές οδοντοστοιχίες και τα μερικά σας επίσης χρωματίζονται και κιτρινίζουν με το χρόνο.

Η Γενιά Μας Ασχολείται Με Την Εμφάνιση

Κάθε άτομο που βλέπετε στις ταινίες ή στην τηλεόραση έχει όλα λευκά δόντια. Όλος ο κόσμος είναι μια σκηνή και όλοι είμαστε στην οθόνη. Τα λευκά δόντια σας κάνουν να αισθάνεστε και να φαίνεστε καλύτερα. Μελέτες έχουν δείξει ότι μεταξύ 50% και 80% του πληθυσμού έχει την επιθυμία για λευκά δόντια.

Έτσι είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι η οδοντιατρική κοινότητα δεν έχει πάρει το μήνυμα ότι μπορείτε να έχετε πιο λαμπερά και πιο λευκά δόντια όπως ακριβώς και τα αστέρια της ταινίας σε προσιτές τιμές. Ποια φύση ή περιβάλλον έβγαλε, η σύγχρονη οδοντιατρική μπορεί να διορθώσει.

Η λεύκανση των δοντιών είναι ένας ασφαλής οικονομικός τρόπος με τον οποίο οι ασθενείς μπορούν να αναζωογονήσουν τα γηρασμένα ή αποχρωματισμένα δόντια τους. Έχουν δημοσιευθεί πάνω από 700 άρθρα που επιβεβαιώνουν την ασφάλεια της λεύκανσης των δοντιών όταν εκτελούνται από έναν οδοντίατρο. Οι πιο σύγχρονες μέθοδοι συνδυάζουν μια επίσκεψη λεύκανσης γραφείων με ένα ειδικό έθιμο δίσκο για να φορέσει για περίπου δύο εβδομάδες για δύο ώρες την ημέρα.

Δεδομένου ότι ο οδοντίατρος κατασκευάζει ένα ειδικό δίσκο που φοριέται από τους λεύκανσης των δοντιών, η άνεση έχει βελτιωθεί. Οι νέοι παράγοντες λεύκανσης δοντιών είναι αυτό που ονομάσαμε ρΗ ισορροπημένο για να αντιμετωπίσουμε αυτούς τους λίγους ασθενείς που παρουσίαζαν ευαισθησία στα δόντια. Η λεύκανση των δοντιών συχνά παρακινεί τους ασθενείς να υποβληθούν σε άλλη απαραίτητη θεραπεία που έχουν αναβάλει για χρόνια.

Υπάρχουν διαθέσιμα κιτ λεύκανσης δοντιών, αλλά αυτά τα κιτ δεν διαθέτουν τους ειδικούς δίσκους και τις ισορροπημένες με pH λύσεις που απαιτούνται για υγιή αποτελέσματα χωρίς παρενέργειες. Επίσης, όταν πρόκειται για την υγεία σας, αφήστε τον εμπειρογνώμονα να θεραπεύσει τα δόντια σας.

Ο οδοντίατρος μπορεί επίσης να δει αν υπάρχουν αντενδείξεις για τη λεύκανση ή ότι άλλες τεχνικές μπορεί να είναι πιο κατάλληλες για τον ασθενή. Η λεύκανση των δοντιών χρησιμοποιεί έναν οξειδωτικό παράγοντα συνήθως σε δίσκο για 2 ώρες την ημέρα για περίπου δύο εβδομάδες. Μπορούμε να ξεκινήσουμε τη διαδικασία αν οι ασθενείς θέλουν ταχύτερα αποτελέσματα, αλλά αυτό μπορεί να αυξήσει το κόστος της διαδικασίας.

Εάν τα δόντια σας είναι πελεκημένα, ραγισμένα, παραμορφωμένα ή σε απόσταση, υπάρχει μια άλλη τεχνική που ονομάζεται συγκόλληση ή μεμβράνη από πορσελάνη. Αυτές οι τεχνικές μπορούν να γίνουν σε μόλις 1 έως 2 επισκέψεις με ελάχιστες ή καθόλου γεωτρήσεις. Αυτές οι μέθοδοι επιτρέπουν ένα λεπτό καπλαμά από υλικό, είτε σύνθετο είτε πορσελάνη, για να περάσετε τα δόντια σας.

Η καλλυντική οδοντιατρική δεν είναι δαπανηρή, αλλά όπως τα περισσότερα πράγματα που αξίζει να πάρει, απαιτούνται κάποια δαπάνη και δέσμευση. Πόσο πιο τέλεια θέλετε τα δόντια σας πρέπει να συζητηθούν μεταξύ σας και του οδοντιάτρου σας.

Ο δρόμος προς την ευτυχία και την επιτυχία είναι γεμάτος εμπόδια και αν μπορεί κανείς να το εξομαλύνει βελτιώνοντας τις δικές του ιδιότητες τότε γιατί όχι. Τα περισσότερα οδοντιατρικά γραφεία, όπως και τα δικά μας, προσφέρουν οικονομικές προσβολές για να διευκολύνουν τη διαδικασία λήψης αποφάσεων. Ο συνδυασμός αυτού με τις κατάλληλες πληροφορίες θα κάνει για έναν ικανοποιημένο ασθενή.

Κατηγορίες: Ομορφιά

0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar